Arbeidsongeschikt­heidsverzekering

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) biedt inkomenszekerheid bij (langdurige) ziekte of invaliditeit. Van zzp’er tot dga, voor iedere ondernemer is het verstandig om een aov af te sluiten. Heb je nog geen aov en wil je een aov via ons kantoor afsluiten of wil je deelnemen in een broodfonds. Geen probleem. Bel of mail ons. We helpen je direct!

Waarom kiezen voor een aov

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) verzeker je jezelf van een inkomen als je (tijdelijk) arbeidsongeschikt raakt. Dit geeft de meeste ondernemers rust. Toch zijn er veel ondernemers die geen aov hebben. Waarom niet? Dit ligt grotendeels aan de veronderstelling dat de premies erg hoog zijn. Wij kunnen hier de nuances voor je in aanbrengen. Interesse? Bel of mail ons!

Voor wie is de aov?

De AOV is geschikt voor alle ondernemers die inkomenszekerheid wensen, bijvoorbeeld naast hun deelname in een broodfonds.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering zzp

De meeste zzp’ers hebben niets geregeld mochten ze arbeidsongeschikt raken. Waarom? Omdat simpelweg de meeste zzp’ers een aov te duur vinden. Dit blijkt in de praktijk mee te vallen. De premie per maand hangt onder meer af van het uit te keren bedrag, de ingangsdatum en of je vervangend werk wilt doen. Wil je verschillende aov-verzekeringen vergelijken en een advies? Bel of mail ons dan. Wij vergelijken alle mogelijkheden voor je en geven advies wat voor jou de beste (betaalbare) arbeidsongeschiktheidsverzekering is. Heb je een keuze gemaakt dan kunnen wij ook het afsluiten van de aov voor je regelen.

Wie zijn wij?

NAHV Belastingadviseurs is het kantoor waar je alle vragen kunt stellen die je nooit durfde te stellen. Wij zijn gespecialiseerd in fiscale en administratieve oplossingen en financieel advies voor (creatieve) ondernemers. Tot onze klantenkring behoren ruim 3.500 vaste klanten waaronder kunstenaars, tv-persoonlijkheden, journalisten, architecten en vele andere personen en bedrijven die actief zijn in de creatieve en culturele sector, maar ook advocaten, ondernemers in de bouw, fysiotherapeuten en vele andere beroepen. Of je nu zzp’er, dga van een bv of een vof bent, wij helpen iedereen.

Ons kantoor is al 25 jaar actief in Amsterdam en omgeving. Wij hebben specialisten in huis, werken met korte lijnen, hebben een proactieve werkwijze en kunnen de kosten overzichtelijk houden.

© 2020 NAHV - Made by Tatof.nl | Algemene voorwaarden | Privacy policy