Assistent accountant

Ben jij een enthousiaste collega met ongeveer 1 – 5 jaar werkervaring en heb je een administratieve achtergrond met fiscale affiniteit? Heb je gezonde ambities en ben je bereid om je persoonlijk te ontwikkelen?

Arbeidsvoorwaarden:
Dan hebben wij een prachtbaan voor jou in Amsterdam voor minimaal 24 uur per week. Wij bieden je een marktconform salaris, inclusief bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden tevens een informele werksfeer met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Jouw nieuwe functie:
Als assistent-accountant verwerk je administraties en bereid je alle fiscale aangiften voor van creatieve ondernemers. Tevens voer je correspondentie met de Belastingdienst en ondersteun jij je collega’s op administratief, fiscaal en financieel adviesgebied.

Over ons:
Wij zijn fiscaal en financieel dienstverlener en werken met 25 medewerkers met veel plezier voor creatieve ondernemers. Wij zijn trots op onze plek in de top 10 van soortgelijke financiële dienstverleners in Nederland. Ons doel is om onze relaties te ontzorgen op administratief, fiscaal en financieel gebied. We zijn daarbij laagdrempelig en hebben veel aandacht voor onze klanten.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en durf je de uitdaging aan?

Neem dan contact op met Danny Pieters (e-mail dannypieters@nahv.nl) of via telefoonnummer 020-6225509.

Samenwerken met ons

Wil je jouw administratie of boekhouding bij ons onderbrengen of heb je andere financiële vragen waarbij je onze hulp kunt gebruiken? Bel of mail ons dan. Wij helpen je direct.