NOW 3.0 – update

NOW 3.0 – update

De recente lockdown zorgt voor een zeer veranderende situatie bij veel ondernemers en werkgevers. Om toch personeel te kunnen blijven doorbetalen is de NOW (Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid) in het leven geroepen. De regeling geeft een tegemoetkoming in de loonkosten bij bedrijven die door de Corona crisis in zwaar weer verkeren en (veel) minder omzet hebben. Het doel van de regeling is om zoveel mogelijk banen en inkomens te behouden. Vanaf 15 tot en met 27 december 2020 kan een aanvraag worden ingediend bij het UWV. Méér weten over de NOW 3.0?

De auto op de zaak

De auto op de zaak

Het is dé vraag waar ondernemers mee worstelen: rijd ik de auto van de zaak of rijd ik hem privé, wat is qua bijtelling de meest gunstige situatie? We zetten de voor- en nadelen overzichtelijk voor je op een rijtje, zodat je een goede keuze kan maken.

BTW – De belangrijkste zaken op een rij

BTW – De belangrijkste zaken op een rij

Iemand is ondernemer voor de btw wanneer hij zelfstandig activiteiten in het economisch verkeer verricht. Met de term “in het economisch verkeer” is bedoeld dat er een vergoeding staat tegenover de prestatie van de ondernemer. Het ondernemerschap voor de btw staat los van het ondernemerschap in de inkomstenbelasting. Een ondernemer moet btw in rekening brengen over de levering van producten en diensten die hij verricht. Hoe het allemaal precies in z’n werk gaat kunt u hier lezen:

© 2023 NAHV - Made by Tatof.nl | Algemene voorwaarden | Privacy policy
Even bellen?

Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel ons een vraag!

Wij geven zo snel mogelijk antwoord op je vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.