Hypotheek oversluiten

Je hypotheek oversluiten kan voordelig zijn bij de huidige lage rentestand. Wil je weten of het voor jou interessant is om je hypotheek over te sluiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag met al je vragen op het gebied van een hypotheek. Dat is waar we goed in zijn!

Hoe werkt het?

Ga je een hypotheek oversluiten, dan beëindig je de bestaande hypotheekovereenkomst en sluit je een nieuwe hypotheek af. Soms wordt dit bij een andere hypotheekverstrekker gedaan. Het kan ook zijn dat je een nieuwe hypotheek bij de huidige aanbieder afsluit. Over het algemeen wordt een hypotheek overgesloten om de maandlasten te verlagen.

Hoeveel maandlasten scheelt het?

Dit is afhankelijk van zaken als de huidige rente die je betaalt, de aftrekbaarheid van de rente, de hoogte van het inkomen en de hoogte van je hypotheekbedrag. Of je een nieuwe hypotheek kan afsluiten ligt aan je persoonlijke situatie en de status van de onderneming. Wil je een berekening laten maken om te kijken of het voordelig is? Geen probleem. Bel of mail ons voor meer informatie. We helpen je graag.

Kosten aftrekbaar?

Ook bij het oversluiten van een hypotheek zijn een aantal kosten aftrekbaar, namelijk:

  • Notariskosten
  • Bemiddelingskosten
  • Taxatiekosten
  • Kosten voor aanvraag NHG (Nationale Hypotheek Garantie)

We helpen je graag dit te verwerken in je volgende aangifte.

Wie zijn wij?

NAHV Belastingadviseurs is het kantoor waar je alle vragen kunt stellen die je nooit durfde te stellen. Wij zijn gespecialiseerd in fiscale en administratieve oplossingen en financieel advies voor (creatieve) ondernemers. Tot onze klantenkring behoren ruim 3.500 vaste klanten waaronder kunstenaars, tv-persoonlijkheden, journalisten, architecten en vele andere personen en bedrijven die actief zijn in de creatieve en culturele sector, maar ook advocaten, ondernemers in de bouw, fysiotherapeuten en vele andere beroepen. Of je nu zzp’er, dga van een bv of een vof bent, wij helpen iedereen.

Ons kantoor is al 25 jaar actief in Amsterdam en omgeving. Wij hebben specialisten in huis, werken met korte lijnen, hebben een proactieve werkwijze en kunnen de kosten overzichtelijk houden.

© 2020 NAHV - Made by Tatof.nl | Algemene voorwaarden | Privacy policy