| Hypotheek Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

Voor een gedegen hypotheekadvies ben je bij ons aan het goede adres. Wil je bijvoorbeeld weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Onze adviseurs zijn proactief en gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers en helpen je graag. Ons doel? Een goede, gedegen maar vooral ook betaalbare hypotheek voor jou als ondernemer of particulier afsluiten!

Hypotheek en ZZP’er

Net als een particulier ben je als ZZP’er aan bepaalde wetten en regels gebonden voor het afsluiten van een hypotheek. Hypotheekaanbieders willen bij ZZP’ers de nettowinst van de afgelopen drie jaar zien en het gemiddelde daarvan is vaak het toetsinkomen, waarop ze het te lenen bedrag baseren. Ben je nog geen drie jaar ondernemer, dan ligt het aan de aanbieder hoe ze hiermee omgaan. Onze specialisten weten de weg en helpen je een geschikte hypotheekaanbieder te vinden!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Deze vraag beantwoorden we in een persoonlijk gesprek. Hiervoor hebben we eerst meer informatie nodig over de nettowinst van de afgelopen jaren en je persoonlijke situatie. Er zijn diverse online tools waarmee je de maximale hypotheek kan berekenen, maar deze zijn in de regel voor mensen met een vast contract. Voor ondernemers kan er een ander bedrag uitkomen. Ons advies? Bel of mail ons voor meer informatie. We helpen je graag.

Hypotheek expats

Ben je niet woonachtig in Nederland, maar wil je wel in Nederland een huis kopen? Of ontvang je je inkomen in een vreemde valuta? Dan word je gezien als ‘expat’. Voor expats gelden er bijzondere regels voor het afsluiten van een hypotheek. Wij zijn échte experts op dit gebied en kunnen zeker helpen. Bel ons voor een vrijblijvend gesprek waar je al je vragen kunt stellen!

Hypotheekadvies is aftrekbaar

Bij het afsluiten van een hypotheek mag je een aantal kosten eenmalig aftrekken, namelijk:

  • Notariskosten
  • Bemiddelingskosten
  • Taxatiekosten
  • Kosten voor aanvraag NHG (Nationale Hypotheek Garantie)
  • Bouwrente en/of kosten nieuwbouwdepot of verbouwingsdepot

Wij helpen je bij het verwerken in jouw volgende aangifte!

Wie zijn wij?

NAHV Belastingadviseurs is het kantoor waar je alle vragen kunt stellen die je nooit durfde te stellen. Wij zijn gespecialiseerd in fiscale en administratieve oplossingen en financieel advies voor (creatieve) ondernemers. Tot onze klantenkring behoren ruim 3.500 vaste klanten waaronder kunstenaars, tv-persoonlijkheden, journalisten, architecten en vele andere personen en bedrijven die actief zijn in de creatieve en culturele sector, maar ook advocaten, ondernemers in de bouw, fysiotherapeuten en vele andere beroepen. Of je nu zzp’er, dga van een bv of een vof bent, wij helpen iedereen. 

Ons kantoor is al 25 jaar actief in Amsterdam en omgeving. Wij hebben specialisten in huis, werken met korte lijnen, hebben een proactieve werkwijze en kunnen de kosten overzichtelijk houden. 

 

Samenwerken met ons

Wil je meer weten over een hypotheek voor ondernemers of particulieren? Wil je hypotheekadvies bij het afsluiten van een hypotheek? Ben je expat? Of heb je andere financiële vragen? Bel of mail ons dan. Wij helpen je direct.

nahv | ook interessant