Nalatenschapscoaching

De afwikkeling van een nalatenschap of erfenis is niet altijd eenvoudig. Nalatenschapscoaching biedt dan uitkomst. Als deskundige partij staan we je bij, bieden we ondersteuning en regelen we de afwikkeling van een erfenis. Zoek je een praktische en zeer kundige nalatenschapscoach die met je meedenkt? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je graag.

Voor wie is de nalatenschapscoach

De nalatenschapscoach is er voor mensen die van tevoren de administratieve, juridische en fiscale zaken rondom het overlijden goed geregeld willen hebben. De nalatenschapscoach is er ook voor diegene die voor de afwikkeling van een nalatenschap een vertrouwenspersoon nodig hebben. De nalatenschapscoach zorgt in dit geval voor een zorgvuldige en soepele afwikkeling van de erfenis.

Waarom kiezen voor een nalatenschapscoach?

De helft van alle nalatenschappen eindigt in een conflict. Als nalatenschapscoach begeleiden we nabestaanden (en/of executeur) bij de afwikkeling van de erfenis of begeleiden we jou bij het regelen van je erfenis. Als nalatenschapscoach zijn we objectief en deskundig op administratief, juridisch en fiscaal gebied. Daarom ook zijn wij de juiste persoon om deze zaken rondom het overlijden te begeleiden en te voorkomen dat er conflicten tussen de erfgenamen ontstaan en/of escaleren.

Nalatenschapsplanning

Met een nalatenschapsplanning zorg je ervoor dat je zeggenschap hebt over de bestemming van je bezit en vermogen. Wij kunnen daarbij helpen door vooraf inzicht te geven in de hoogte en samenstelling van je toekomstige nalatenschap. Daarnaast kunnen we samen de juridische en fiscale gevolgen bij overlijden doornemen en advies geven bij het opstellen van een testament.

Indien wenselijk helpen we je met het organiseren van je administratie en de benodigde papieren. Hiervoor werken we met een ‘persoonlijk levensdossier’.

Wie zijn wij?

NAHV Belastingadviseurs is het kantoor waar je alle vragen kunt stellen die je nooit durfde te stellen. Wij zijn gespecialiseerd in fiscale en administratieve oplossingen en financieel advies voor (creatieve) ondernemers. Tot onze klantenkring behoren ruim 3.500 vaste klanten waaronder kunstenaars, tv-persoonlijkheden, journalisten, architecten en vele andere personen en bedrijven die actief zijn in de creatieve en culturele sector, maar ook advocaten, ondernemers in de bouw, fysiotherapeuten en vele andere beroepen. Of je nu zzp’er, dga van een bv of een vof bent, wij helpen iedereen.

Ons kantoor is al 25 jaar actief in Amsterdam en omgeving. Wij hebben specialisten in huis, werken met korte lijnen, hebben een proactieve werkwijze en kunnen de kosten overzichtelijk houden.

© 2021 NAHV - Made by Tatof.nl | Algemene voorwaarden | Privacy policy