Het laatste nieuws

Podcast 14 juli : écht groen beleggen met Carbon Equity

Podcast 14 juli : écht groen beleggen met Carbon Equity

Hoe kun je écht groen beleggen ? Daarover praten we in deze podcast met Jacqueline van den Ende van Carbon Equity. Haar platform maakt het mogelijk voor particulieren om te beleggen in startups en scale-ups voor klimaattechnologie, waarin normaal alleen private equity fondsen kunnen investeren. Zo doet je geld meer voor het klimaat dan bij een reguliere belegging in bedrijven met een ESG-label. Van den Endes ambitie is om met Carbon Equity het grootste investeringsplatform klimaattechnologie wereldwijd te worden – het is sowieso al het eerste ter wereld van dit type. Maar hoeveel rendement kun je behalen met deze manier van beleggen ? En wat is het risico ? Daarover praten we in deze podcast met Jacqueline van den Ende van Carbon Equity en Danny Pieters van NAHV. Luister de podcast hier of op Spotify!

NAHV-meet up over kunstmatige intelligentie

NAHV-meet up over kunstmatige intelligentie

Op 24 juni was er een boeiende NAHV-meet up over kunstmatige intelligentie. Daarbij werden allerlei vragen besproken : hoe gaat deze technologie ons vak veranderen? Hoe kunnen we AI het beste inzetten om nog betere service aan onze klanten te bieden ? En hoe ziet het werk van een fiscalist en financieel planner er over 10 jaar uit ?    

Podcast 16 juni met beleggingsexpert Niels Koerts van IEX

Podcast 16 juni met beleggingsexpert Niels Koerts van IEX

Podcast over beleggen 16 juni met Niels Koerts In deze podcast is beursanalist Niels Koerts van beleggerswebsite IEX te gast. Niels begon al op zijn veertiende met beleggen en heeft nu de best beluisterde podcast over beleggen van Nederland. Samen met Danny Pieters van NAHV bespreekt hij de economische actualiteit en geeft hij adviezen voor beginnende en gevorderde beleggers

Mei 2023 : twee nieuwe podcasts !

Mei 2023 : twee nieuwe podcasts !

Podcast over ZZP Pensioen 2023 – aflevering 2 In deze Podcast “ZZP Pensioen 2023 – aflevering 2” is Joost Tieland van online pensioenbank Brand New Day te gast. Samen met Danny Pieters van NAHV bespreekt hij het hoe en waarom van pensioen opbouwen voor zelfstandigen. NAHV podcast over beleggen 26 mei 2023 In deze podcast bespreken Danny en Peter de actualiteit op het gebied van beleggen. Daarbij gaat het onder meer over AI, elektrische auto’s en de Chinese economie. En stel, je hebt nu 10.000 euro, wat kan je daar het beste mee doen: op een spaarrekening zetten, in Nederland of het buitenland ? Beleggen in aandelen, deposito’s of ETFs ?

NAHV at IAMEXPAT 2023

NAHV at IAMEXPAT 2023

This year again we were happy to participate in the IAMEXPAT event in Amsterdam, explaining to newly arrived internationals what we can do to help them land and find their way in The Netherlands.  

Voorjaarsvideo’s 2023 met Danny Pieters

Voorjaarsvideo’s 2023 met Danny Pieters

  In mei 2023 publiceert NAHV vijf nieuwe voorjaarsvideo’s met nuttige informatie voor ZZP’ers ! 1 Pensioenwet In deze video vertelt Danny Pieters over de gevolgen voor ZZP’ers van de nieuwe pensioenwet   2; Broodfonds In deze video vertelt Danny over de voordelen van een Broodfonds   3. Nieuwe plannen voor Box 3 In deze video bespreekt Danny Pieters van NAHV het nieuwste plan van de regering voor Box 3   4. Laatste kans STAP-budget Het STAP-budget wordt afgeschaft. In deze video vertelt Danny hoe je er nog een laatste keer van kunt profiteren   5. Waarom NAHV ? In deze video vertelt Danny Pieters waarom het verstandig is voor creatieve ondernemers om hun fiscale en financiële zaken toe te vertrouwen aan NAHV    

4 april: NAHV workshop voor studenten !

4 april: NAHV workshop voor studenten !

Morgen 4 april 14 tot 17 uur: workshop voor studenten! Een leuke kans om je praktijkkennis te vergroten (winst- en verliesrekening, aangifte inkomstenbelasting) en kennis te maken met NAHV, de financiële dienstverlener voor creatieve ondernemers.https://t.co/tQc4BHmoKt pic.twitter.com/MxsDeeMxe5 — NAHV Adviseurs (@NAHVadvies) April 3, 2023   Geef je hier op : https://www.instagram.com/p/CqXv0aHoDsT/?igshid=ZGVhYjU3OTE%3D          

NAHV present op expatbeurs !

NAHV present op expatbeurs !

NAHV is aanwezig op de  IAMEXPAT FAIR in de Westergasfabriek op 22 april !

Podcast ZZP Pensioen

Podcast ZZP Pensioen

In deze podcast over ZZP Pensioen vertelt Danny Pieters van NAHV over de beste manieren om als zelfstandige pensioen op te bouwen.

Podcast met Dennis Ketelaars

Podcast met Dennis Ketelaars

Deze maand was Dennis Ketelaars, partner van NAHV, te gast bij Uurtje Factuurtje, dé podcast voor de moderne accountant. Daarin vertelt Dennis onder meer over automatisering van administratie bij NAHV. Uurtje Factuurtje is een initiatief van IT-bedrijf Arcus, waarmee NAHV samenwerkt. Beluister de podcast op Spotify !  

© 2023 NAHV - Made by Tatof.nl
Even bellen?
Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel ons een vraag!
Wij geven zo snel mogelijk antwoord op je vraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.