Werkwijze

Ieder kantoor heeft een eigen werkwijze. Bij NAHV doen we het duidelijk op onze wijze. Hoe dan? Veel van onze klanten zijn creatieve ondernemers die liever werken aan hun passie en de financiële zaken aan anderen overlaten. Wij volgen deze lijn. Wij hebben een breed dienstenpakket, denken mee en ondersteunen onze klanten waar nodig. Zo hoort het.

Wat doen we?

NAHV is gespecialiseerd in administratieve oplossingen en financieel advies voor (creatieve) ondernemers. We helpen alle verschillende rechtsvormen van zzp’ers en freelancers tot dga van een bv, een vof of eenmanszaak.

Bij ons kan je terecht voor alle (financiële) vragen die je nooit durfde te stellen.

Onze werkgebieden? Administratie en belastingen, hypotheken en financieel advies. Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij alle financiële vraagstukken zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen.

Oriënterend gesprek

Interesse? We starten met een oriënterend gesprek. Daarin bespreken we alle vragen die je hebt als ondernemer (en eventueel ook privé-zaken die met de zaak verbonden zijn) en geven wij aan hoe wij je daarin kunnen ondersteunen.

Prijs

Vaak volgt er een inschatting van de kosten voor de werkzaamheden en geef jij aan of je hiermee akkoord gaat.

We zien de prijs voor onze werkzaamheden als een bewegelijk iets. Door onze proactieve werkwijze kunnen we al snel besparingen vinden. Daarnaast denken we met je mee en helpen je met het efficiënter maken van je financiële processen. Ook dat scheelt veel uren in de toekomst. Zo houden we de kosten overzichtelijk. Een win-win situatie.

Wie zijn wij?

NAHV Belastingadviseurs is het kantoor waar je alle vragen kunt stellen die je nooit durfde te stellen. Wij zijn gespecialiseerd in fiscale en administratieve oplossingen en financieel advies voor (creatieve) ondernemers. Tot onze klantenkring behoren ruim 3.500 vaste klanten waaronder kunstenaars, journalisten, architecten en vele andere personen en bedrijven die actief zijn in de creatieve en culturele sector, maar ook advocaten, ondernemers in de bouw, fysiotherapeuten en vele andere beroepen. Of je nu zzp’er, dga van een bv of een vof bent, wij helpen iedereen.

Ons kantoor is al 25 jaar actief in Amsterdam en omgeving. Wij hebben specialisten in huis, werken met korte lijnen, hebben een proactieve werkwijze en kunnen de kosten overzichtelijk houden.

© 2022 NAHV - Made by Tatof.nl | Algemene voorwaarden | Privacy policy