Werkwijze

 Wie zijn wij ?

Wij zijn NAHV, de financiële dienstverlener voor de creatieve ondernemer. We hebben vier partners, 30 medewerkers, 3500 klanten. De meesten van hen zijn creatieve types. Allemaal zijn het gepassioneerde ondernemers. Mensen die gefocust zijn op hun werk, niet op de boekhouding en de fiscus. Daarom kiezen ze voor NAHV.

Onze klanten houden niet van cijfers. Wij wel.

 

 

 

 

 

 

Wat doen wij ?

Bij NAHV beantwoorden we niet alleen vragen, maar adviseren we pro-actief. Dat betekent dat we jou attent maken op mogelijkheden waar je zelf nog niet aan gedacht had. Bijvoorbeeld: wij checken of je wel alle subsidies ontvangt waar je recht op hebt. Als je een te hoge hypotheekrente betaalt, adviseren wij uit onszelf de hypotheek over te sluiten. Als je je bedrijf wilt uitbreiden naar het buitenland, weten we waar je tegenaan kunt lopen. Via onze nieuwsbrief houden we onze klanten op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op fiscaal en financieel gebied. En we zorgen voor een stevige financiële planning, zodat je onderneming tegen een stootje kan.

Waarom werken wij graag met creatieve ondernemers ?

Bij NAHV hebben we een enorm diverse klantenkring: architecten, schrijvers en journalisten, tv-presentatoren en acteurs, grafisch ontwerpers, mensen die een yogaschool hebben, of een cupcakebakkerij. Het leuke van werken met zulke creatieve ondernemers, vinden wij, is dat we meer vertrouwen en waardering krijgen voor ons werk. Meestal hebben onze klanten weinig passie hebben voor financiële zaken, soms zijn ze van nature ietwat chaotisch. Dat is waarom onze adviseurs hun talent graag inzetten voor jou. En dat is wat het werk voor ons dankbaar maakt.

Wat is typisch voor NAHV ?

Bij NAHV hebben we gemerkt dat onze klanten behoefte hebben aan een allround financiële coach die hen begeleidt in een veranderende wereld. Ze willen graag meer grip krijgen op hun financiële positie, nu en in de toekomst. Daarom geven wij bij NAHV een allround financieel advies, op basis van jouw zakelijke en privé-situatie. We geloven daarbij in een persoonlijk contact met elke klant, zodat we ons advies voor jou op maat kunnen maken.

 

© 2023 NAHV - Made by Tatof.nl | Algemene voorwaarden | Privacy policy
Even bellen?

Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel ons een vraag!

Wij geven zo snel mogelijk antwoord op je vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.